بیوگرافی فرزاد فرزین - بیوگرافی فرزاد فرزین خواننده و بازیگر- آناستیا
2 فروردین, 1402
معرفی خوانندگان

بیوگرافی فرزاد فرزین

فرزاد فرزین متولد 3 تیرماه، سال 1360 است. همسر او شیوا کاکاخانی است. فرزین اکنون 39 سال سن دارد.

تحصیلات:

او دارای مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد تهران است. علاقه و استعداد او در هنر باعث شد پا به دنیای خوانندگی بگذارد و ادامه تحصیل ندهد.

خوانواده آقای خواننده

خانواده دو فرزند دارد، فرزاد و خواهرش. مادر خانواده رئیس ثبت احوال منطقه ی یک تهران بوده است و هم اکنون بازنشسته شده است. پدر خانواده مشاور وزیر راه و ترابری بوده و ایشان هم بازنشست شده است.

شروع جالب

فرزاد دو سالش بود که پدر و مادرش برای خواهرش پیانو خریده بودند. خواهر فرزاد به کلاس موسیقی می رفت و فرزاد به دلیل شیطنت های زیاد، اجازه نداشت به پیانوی او دست بزند. اما کم کم مشخص شد که فرزاد باید به کلاس موسیقی برود نه خواهرش!

اولین تلاش ها

از حدود 14 سالگی علاقه داشت که آهنگ های دیگران را بنوازد چون بلد بود. همیشه دوست داشت موزیک خودش را داشته باشد و برای خودش آلبوم درست کند. تا حدود 17 سالگی، شنوندگان آهنگ هایش پسر دایی ها بودند!

سلفژ و جرقه های جدید

سروش عازمی که نوازنده ی ویولن است به فرزاد فرزین، سلفژ را آموخت. او سلفژ را فشرده یاد گرفت چون باید به امتحان دو ماه بعد می رسید. کلاس سلفژ را راهی برای باز شدن چشمانش می داند. او گفته بود تازه بعد از این کلاس فهمیده است که کاری که کورکورانه انجام میداده، چه کاری است.

ازدواج

همسر او شیوا کاکاخانی است. او تا کنون عکسی از همسرش منتشر نکرده است.

دنیای بازیگری

فرزاد فرزین، به دنیای بازیگری نیز وارد شده است. او در سال 85 در فیلم “پسران آجری” به کارگردانی مجید قاری زاده بازی کرد و نقش یک خواننده را بر عهده داشت. تله فیلم ” دنیای محبوب” از ارسلان میرحسینی نیز شاهد حضور فرزین بوده است. آهنگ تیتراژ فیلم “سوپراستار” به کارگردانی تهمینه میلانی نیز توسط فرزاد فرزین ساخته شده است.

سگ های پوشالی از دیگر کارهای سینمایی اوست. فرزاد برای تله فیلم “سه خط موازی” به کارگردانی محسن افشانی، تیتراژ میانی و پایانی ساخته است. او در سریال “عاشقانه” به کارگردانی منوچهر هادی نیز حضور داشت.

تجربه ی همکاری با شبکه ی ماهواره ای

هنگامی که شبکه ” ام آی تیوی” هنوز مجوز داشت، فرزین با آن ها شروع به همکاری کرد. وقتی که مجوز شبکه لغو شد، او برای سال های 84 تا 87 ممنوع الکار شد به این دلیل که شبکه مورد نظر برای حذف کلیپ ها با او همکاری نکرد.

موسیقی به صورت حرفه ای

او از سال 77 با گروه کروز، موسیقی حرفه ای را آغاز کرد. هنگامی که او می خواست روی آلبوم اولش به نام ” شراره” کار کند از گروه جدا شد و دلایلش برای این کار شخصی بود. انتشار شراره 3 سال طول کشید. قطعه های موجود در شراره توسط فرزاد فرزین، یاشار صباحی و علی ثابت آهنگ سازی شد و ارژنگ حقانی تنظیم کننده بود.

فرزاد با خوانندگانی از جمله مهدی مقدم، مهدی مدرس، امید آمری و رضا صادقی همکاری کرد.  فرزین برای مهدی مدرس و امید آمری، قطعاتی تنظیم کرد. در البومی از “محسن چاووشی” به نام ” متاسفم”، به عنوان هم خوان- نوازنده- مستر و میکس کننده، همکاری کرد. در طول این مدت خودش چند موزیک ویدئو هم ساخت که بعدها او را دچار مشکل کرد.

آلبوم دوم فرزین بعد از شراره، آلبوم تعقیب بود. اتفاق بدی که افتاد این بود که این آهنگ ها توسط فرد یا گروهی که ناشناس ماند، منتشر شد. بعد از این اتفاق فرزاد کار بر روی آلبوم “شوک” را شروع کرد. در سال 1387 در حالی که شوک نظر منتقدین را جلب کرده بود وارد بازار شد. آهنگ سازی بیشتر قطعات این آلبوم با خود فرزاد بود. تنظیم آهنگ ها با آهنگ سازانی مانند شهاب اکبری و فرزاد فتاحی بود. این آلبوم تا حد قابل ملاحظه ای فروش رفت.

وقتی آلبوم شوک موفق شد، فرزاد شروع به اجرای کنسرت برای همه ی ایران کرد. او در تهران و کیش کنسرت هایی اجرا کرد. هم چنین او در کرج کنسرت هایی اجرا کرد. تیتراژ برخی برنامه های تلویزیونی از جمله ” شب به خیر تهران”، ” کوله پشتی” و ” با ما اینجا” توسط او آماده شده است.

ادامه ی فعالیت های فرزاد فرزین

پس از “شوک” فرزاد فرزین به سراغ آلبومی به نام ” شانس” رفت. او در این جا، باز هم تیم کاری خود را تغییر داد. تنظیم کنندگان سرشناسی هم چون “پدرام کشتکار” و “کوشان حداد” با او در این آلبوم همکاری کردند. ” حامد هاکان” نیز از همکاران او در این آلیوم بود. “شانس” در اسفن 88 به بازار امد و بسیار مورد توجه قرار گرفت.

فرزاد به همراه “بهنام صفوی” و “علی اصحابی” قطعه ای برای تحویل سال 1390 آماده و اجرا کرد.

پس از آلبوم گفته شده، او کار بر روی آلبوم “شلیک” را شروع کرد. از جمله همکاران او در این آلبوم می توان انوشیروان تقوی و کوشان حداد را نام برد. در فاصله ی میان آلبوم شانس و شلیک، آقای فرزین در دو آلبوم گروهی به نام های “دلصدا” و “خاص” حضور پیدا کرد. او گفته بود که احتمالا دیگر در آلبوم های گروهی، شرکت نخواهد کرد.

دیگر نکات در مورد فرزاد فرزین

  • فرزاد فرزین از جمله افرادی است که باعث شده، سطح کنسرت های پاپ کشورمان بالا رود. او کنسرت های بسیار موفقی با کارگردانی کیوان ملک مطیعی برگزار کرده است.
  • فرزاد فرزین یک خیاط شخصی دارد که در سال 90 با او آشنا شده است. او می گوید گاهی خودم طرح می دهم و گاهی خیاط خودش برایم طرح پی دهد.
  • فرزین معتقد است که خواننده باید در رفتار، لباس پوشیدن، نوع برخورد با مردم و سبک موسیقی اش استایل خاص خودش را داشته باشد.
  • او در مصاحبه هایش گفته بود که زیاد اهل کتاب خواندن نیست و گاهی کتاب هایی در حوزه ی کاری خودش مطالعه می کند.
  • او یک پرسپولیسی همیشگی است و این تیم را خیلی دوست دارد.
  • فرزاد موسیقی و حضور آدم هایی که دوستشان دارد و کامنت های طرفدارانش را از دلایل آرامش خود می داند.
  • او می گوید که از همه ی کنسرت های ایرانی و خارجی الهام می گیرد.

تک اهنگ ها ی فرزین کدام است؟

  • حالم بده
  • یه خواهش
  • نگاه تو
  • روزهای تاریک
  • لعنتی
  • دنبالت بگردم
  • دیوونه
  • کمک کن
  • خدا منو ببین
  • اقیانوس
  • عاشقانه
  • مرز
  • نگاه تو
  • باور کن
  • تابستونه
  • اقیانوس
  • نگاه تو
  • اعتراف
  • مدال مردمی
  • ادمای بعد تو
  • کوچه ها
  • عاشق
  • عاشقم باش
  • فکر تو

و بسیاری موارد دیگر

برخی از آلبوم های رسمی او عبارتند از :

  • شراره
  • شوک
  • شانس هنر
  • شلیک هنر
  • رویال هنر
  • شش (6) هنر

آلبوم های غیر رسمی فرزاد فرزین

  • تعقیب
  • تهدید

آلبوم های تصویری فرزاد

  • شوک
  • ماسک

آلبوم های گروهی فرزین کدام است؟

  • خاص
  • دلصدا

آیا فرزاد فرزین آلبوم اینترنتی هم دارد؟

بله. آلبوم “تابستونه”

 

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *